Opći uvjeti

Ove web stranice kao i trgovačka marka su u vlasništvu SVIMEA.

Vaše korištenje naše web stranice predstavlja vaš pristanak da slijedite ove opće uvjete i budete obvezani njima.

1. Valute i Cijene
Sve transakcije obrađuju se u valuti prikazanoj na stranicama proizvoda i blagajne. U većini zemalja porez je uključen u cijenu, a ako ne, porez će biti prikazan na stranici za naplatu prije kupnje.

2. Dostava
Dostava proizvoda se obavlja u skladu s našim pravilima dostave.

3. Korisnička podrška
Vjerujemo u profesionalnost usluga koje pružamo našim kupcima te vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. Ako imate bilo kakvih pitanja ili dvojbi o proizvodima, narudžbi ili bilo koje drugo pitanje, obratite se našoj službi za korisnike ovdje.

4. Zamjena i povrat proizvoda
U slučaju da niste zadovoljni s naručenim proizvodima ili su proizvodi oštećeni u transportu, imate pravo na povrat ili zamjenu proizvoda u skladu s našim pravilima o zamjeni i povratu proizvoda.

5. Autorska prava
Sadržaj naše web stranice namijenjen je isključivo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu od strane korisnika. Svaka neovlaštena uporaba strogo je zabranjena.

6. Sigurnost i privatnost
Korisnicima naše web stranice jamčimo sigurnost i privatnost osobnih podataka u skladu s našim pravilima zaštite osobnih podataka.

7. Sporovi i rješavanje
Zadovoljstvo naših kupaca nam je najvažnije i zato nam svoje prigovore možete poslati na email info@lebutiga.com. Za izvansudsko rješavanje potrošačkih sporova, Europska unija je pokrenula internetsku platformu ( "ODR platform"): http: //ec.europa.eu/consumers/odr/

Hrvatski državljani imaju sva prava iz Zakona o zaštiti potrošača.

8. Nagradne igre i pravila natjecanja
Naše promotivne aktivnosti putem igara ili natjecanja na Facebooku jasno je i nedvosmisleno odvojeno od Facebook-a. Facebook ni na koji način ne sponzorira, promovira ili upravlja našim igrama ili natjecanjima. Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje igara ili natjecanja i ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvog spora. Ova pravila vrijede i za bilo koju treću stranu.